OVER ONS

Alle lof is aan Allaah (سبحانه وتعالى). Wij loven Hem en vragen Hem om hulp en vergeving. Wij nemen toevlucht bij Allaah tegen het kwaad van onze zielen en onze slechte daden. Wie Allaah leidt, niemand kan hem misleiden. En wie Hij laat dwalen, niemand kan hem leiden. En ik getuig dat er geen ware god is behalve Allaah, en ik getuig dat Mohammed (صلى الله عليه وعلى آله وسلم) Zijn Dienaar en Boodschapper is.

Moskee Al Karama is gevestigd in Amsterdam Oost. Het doel van de oprichting van onze moskee is het opzetten van en zorg dragen voor een gebedshuis waar moslims het gebed kunnen verrichten. Ons streven is om op gezette tijden Arabisch- en Nederlandstalige lessen en lezingen voor onze moskeebezoekers te organiseren, om zo in hun behoefte te kunnen voorzien.

Onze visie is dat wij een bijdrage leveren aan de groei van onze leden. Het is ons doel, en tevens ons streven om als brug te fungeren voor onze leden in het begrijpen van de geloofszaken en te fungeren als doorverwijzer als het gaat om de sociale kaart in Amsterdam.

Tot slot, vragen wij Allaah iedereen rijkelijk te belonen voor zijn of haar inspanningen om ons te helpen dit doel te bereiken. Moge Allaah Zijn Vrede en Zegeningen vermeerderen voor de nobele boodschapper Mohammad (صلى الله عليه وعلى آله وسلم), zijn metgezellen, familie en volgers tot de Dag der Opstanding.

Onze Moskee


Wat Doen Wij

Arabische lessen voor volwassen
Hifd Quran voor volwassen
AR en NL Lezingen
Arabische lessen voor kinderen

 

Hifd Quran voor kinderen
Dawrah/Conferenties

Sociale Media

Adres
Pontanusstraat 278A,
1093 SH Amsterdam
Contact
info@moskeealkarama.nl
Connect

nieuwsbrief(4)
* = verplicht veld